Menu
Το καλάθι σας

Έλαια Βάσης & Φυτικά Βούτυρα

 ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟ 400ml ΑΟΣΜΟ BIO BIOPLANETE
-7 % Εξαντλήθηκε
Το άοσμο λάδι (λίπος) καρύδας BIO Planete Coconut είναι η ουδέτερη εναλλακτική λύση για το παρθένο λάδι καρύδας. Έχει υποστεί ήπια επεξεργασία με ατμό και έτσι έχει ουδέτερη οσμή και γεύση. Έχει παρόμοια χρήση με ένα λάδι τηγανίσματος, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τοπικά και εξωτικά πιάτα, αλλά και..
7.71€ 8.29€
Το λάδι Jojoba (Buxus Chinensis) είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολύτιμα λάδια βάσης στη σύγχρονη αρωματοθεραπεία. Το λάδι Jojoba έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο έλαιο βάσης: η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος (sebum) της ανθρώπινης επιδερμίδας. Στη..
10.00€
Το Λάδι Αβοκάντο (Αvocado Oil) προέρχεται από το φυτό Persea Gratissima και είναι ιδανικό για διάφορες χρήσεις. Είναι πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση. Η περιεκτικότητά του σε μη σαπωνοποιητικές ύλες, απαλύνε..
6.00€
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το αιθέριο έλαιο της Σιτρονέλας έρχεται να μας... σώσει. Σε προσφορά του μήνα λοιπόν και σε τιμή που - όπως πάντα - μόνο στη Μεσόγειο μπορεί να προσφέρει. Η Σιτρονέλα ή Κιτρονέλλα (Citronella) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Cymbopogon Nardus. Το αιθέριο έλαιο..
2.50€
Το αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) είναι το πιο διαδεδομένο έλαιο βάσης στην αρωματοθεραπεία και στα λάδια μασάζ γενικότερα. Προέρχεται από το φυτό Prunus Dulcis. Το αμυγδαλέλαιο έχει πολύ ευχάριστη υφή, απορροφάται σχετικά εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Το αμυγδαλέλαιο είναι πλ..
3.50€
ΑΡΝΙΚΑ ΕΛΑΙΟ 100ml
Εξαντλήθηκε
Το Λάδι Άρνικας (Arnica Oil) προκύπτει από την επεξεργασία του φυτού Arnica montana. Πρόκειται για ένα φυτό ενδημικό στην Ευρώπη το οποίο ξεχωρίζει για τα μεγάλα κίτρινα άνθη του. Ως θεραπευτικό φυτό έχει μακρά ιστορία στην Ευρώπη. Αναφορές στις θεραπευτικές ιδιότητες της Άρνικας γίνονται από όλους ..
8.00€
Το λάδι Βιταμίνης Ε προέρχεται από την απόσταξη διαφόρων φυτικών ελαίων με κυριότερο το σιτέλαιο (Τriticum Vulgare). Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης που χρησιμοποι..
4.00€
Γίνεται από φρέσκο βιολογικό βούτυρο με την παραδοσιακή διαδικασία Ayurvedic βρασμού. Το βούτυρο ghee αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αγιουρβεντικής φιλοσοφίας. Είναι ένα βούτυρο ανάλατο με ελαφρύ κίτρινο χρώμα που παρασκευάζεται από πολύ αργό βρασμό αγελαδινού βουτύρου. Με αυτό τον τρόπο του αφαιρ..
10.51€ 11.30€
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ 200gr BIO ΒΙΟΑΓΡΟΣ
-12 %
Πρόκειται για ένα βούτυρο µε ευχάριστο άρωμα σοκολάτας, που προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Theobroma cacao, γνωστό στην Ελλάδα ως κακαόδεντρο. Το βούτυρο κακάο δεν έχει επεξεργαστεί σε υψηλή θερμοκρασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες. Ιδανικό ως συστατ..
5.90€ 6.70€
Το Βούτυρο κακάο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής σε τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής, χαρίζει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9, στεατικό και παλμιτικό οξύ, δημιουργεί μ..
70.00€
Το βούτυρο καριτέ είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής στην Κεντρική Αφρική, παρέχει στο δέρμα καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ, βοηθά στην αναπλήρωση θρεπτικών συστατ..
40.00€
Τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. Το Δαφνέλαιο (Laurel Oil) βγαίνει από την έγχυση σε ελαιόλαδο των φύλλων του φυτού Pimenta Racemosa. Παραδοσιακά γνωστό για την τονωτική του δράση στα μαλλιά, είναι ..
4.00€
Το λάδι Αργκάν (Argania Spinosa) είναι ένα από τα καλύτερα λάδια για τη φροντίδα και ενυδάτωση του προσώπου και του λαιμού (θεωρείται κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος). Το δέντρο που το παράγει (ένα ζωντανό απολίθωμα της τεταρτογενούς περιόδου) παραμένει αναλλοίωτο τα τελευταία 1.6 εκατομμύρ..
3.50€
Το λάδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula officinalis, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό,..
7.00€
Το Διυλισμένο Λάδι Καρύδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera. Είναι πολύ ανώτερο ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπ..
3.50€
Το καστορέλαιο, λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, έχει το χαρακτηριστικό πως εισχωρεί στην επιδερμίδα. Στη πραγματικότητα, μπορεί και διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα, το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας που αποτελείται από νεκρά κύτταρα και το οποίο προστατεύει τους ιστούς από μολύνσεις αλλά και α..
4.00€
Το λάδι από κόκκους (κουκούτσια) σταφυλιού (Grape Seed Oil), είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έλαια βάσης στην αρωματοθεραπεία και προέρχεται από το φυτό Vitis vinifera. Το μεγάλο του πλεονέκτημα του είναι πως είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Linoleic Acid) το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Το ..
6.00€
ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ RAW 200ml OLA BIO
-7 % Εξαντλήθηκε
Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων. Η καρύδα αποτελεί την κύρια πηγή τροφής εδώ και αιώνες σε όσους ζουν στους τροπικούς κύκλους, αλλά η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία την έχει καθιερώσει σαν ένα αρκετά βιώσιμο εμπό..
4.45€ 4.79€
ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ RAW 500ml BIO     ΒΙΟΥΓΕΙΑ
-7 % Εξαντλήθηκε
Το λάδι καρύδας είναι ένα δημοφιλές και αρκετά θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων. Η καρύδα αποτελεί την κύρια πηγή τροφής εδώ και αιώνες σε όσους ζουν στους τροπικούς κύκλους, αλλά η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία την έχει καθιερώσει σαν ένα αρκετά βιώσιμο εμπό..
7.63€ 8.20€
Η καρύδα είναι αρκετά επωφελής για την υγεία σε πολλούς τομείς και αυτό συμβαίνει εξαιτίας των θρεπτικών ινών της. Το λάδι που παίρνουμε από αυτήν είναι μία θαυμάσια πηγή τροφής που όμως χρησιμοποιείται και στην φαρμακολογία. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική αλλά και ως καλλυντικό...
4.64€ 4.99€
Η καρύδα είναι αρκετά επωφελής για την υγεία σε πολλούς τομείς και αυτό συμβαίνει εξαιτίας των θρεπτικών ινών της. Το λάδι που παίρνουμε από αυτήν είναι μία θαυμάσια πηγή τροφής που όμως χρησιμοποιείται και στην φαρμακολογία. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική αλλά και ως καλλυντικό...
7.34€ 7.89€
Αυτό το δημοφιλές και απολαυστικό λάδι καρύδας έχει μακρά παράδοση στην BIO PLANÈTE: Ως ένας από τους πρώτους κατασκευαστές, έχουμε φέρει υψηλής ποιότητας παρθένο λάδι καρύδας καταγωγής Φιλιππίνων σε καταστήματα ολόκληρων τροφίμων σε όλο τον κόσμο ήδη από το 2006. Το παρθένο λάδι καρύδας περιέχει μι..
7.43€ 7.99€
Το βιολογικό λάδι Neem (NIM) χρησιμοποιείται σε διάφορες δερματικές παθήσεις, στην αντιμετώπιση της ακμής, σε εγκαύματα και πληγές, είναι αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητισιακό, αντιπαρασιτικό, εντομοαπωθητικό, αντιαιμορροϊδικό, ενισχυτικό της άμυνας του οργανισμού κ.α.Διαθέτει αντιμολυσματικές και αντιφ..
6.79€ 7.30€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 32 (2 Σελ.)