Menu
Το καλάθι σας

Είδη Σπιτιού

NOMAD BOTTLE 500ml Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ
Εξαντλήθηκε
Λευκό μπουκάλι από ανοξείδωτο ατσάλι, διακοσμημένο με το logo του δρόμου του τσαγιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ζεστά και για κρύα ροφήματα και είναι ιδιαιτέρως πρακτικό καθώς δε σπάει κατά τη μεταφορά.Πρακτική και οικολογική επιλογή. Χαρίστε το σε εσάς και στους αγαπημένους σας.Χωρητικότητα:..
18.00€
Πρόκειται για ένυδρο άλας βορικού οξέος με νάτριο. Σε μορφή λευκής κρυσταλλικής σκόνης, διαλύεται στο νερό και την γλυκερίνη.Έχει αντισηπτικές, στυπτικές και συντηρητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σε στερεά σαπούνια για να προσθέτει σκληρότητα. Επιπλέον, σε σκληρό νερό, συμβάλλει στην καλή αποτελεσ..
6.90€
ΒΟΡΑΚΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 150gr
-15 % Εξαντλήθηκε
Ο Βόρακας (γνωστός ως Borax, Sodium borate, sodium tetraborate ή disodium tetraborate) είναι ένα φυσικό συστατικό που έχει την υφή της λευκής αργίλου - συχνά περιέχει μαλακούς, διάφανους κρυστάλλους που διαλύονται στο νερό. Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε αποξηραμένες λίμνες στο Θιβέτ, ενώ στα τέλη τ..
1.70€ 2.00€
Δοσομετρητής από μπαμπού για την παραδοσιακή ιαπωνική τελετουργία του τσαγιού, το Cha No Yu...
4.00€
ΜΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
Bestseller
Ιδανικός για χονδρό αλάτι, ποικιλία πιπεριών και μείγματα με βάση το αλάτι!..
3.69€
ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΤΗ ΠΛΥΣΗΣε καλά αεριζόμενο χώρο, διαλύστε προσεκτικά όλο το περιεχόμενο του φακέλου μέσα σε πλαστικό δοχείο με 5-6kg όσο το δυνατόν πιο ζεστό νερό.Το περιεχόμενο του φακέλου είναι για 1kg ρούχα. Η ξεβαφήμπορεί να γίνει και στο πλυντήριο...
2.00€
ΞΙΝΟ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 200gr ΞΙΝΟ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 200gr
Bestseller -15 % Εξαντλήθηκε
Το ξινό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συντηρητικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη διατήρηση τροφίμων. Προέρχεται από εσπεριδοειδή φρούτα, κυρίως από τα λεμόνια αλλά και από άλλα φρούτα. Χρησιμοποιείται και στην μαγειρική ως υποκατάστατο του χυμού λεμονιού αλλά και για να φτιάξουμε τουρσί!..
2.13€ 2.50€
Καλαμάκι πολλαπλών χρήσεων από μπαμπού.Διάσταση: 20cm..
3.00€
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο σε σχήμα αυγού με αλυσίδα. Συνοδεύεται από ένα μικρό δοχείο υποδοχής. Η χωρητικότητα του είναι για 200-250 ml.Διαστάσεις: Ø 4 cm x 5,5 cm...
4.80€
Ανοξείδωτη μεταλλική πένσα με φίλτρο σε σχήμα κουταλιού. Για μέχρι 200ml τσάι. Διαστάσεις : Ø 3,5cm x 15,5cm μήκος ..
3.20€
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο με αλυσίδα, σε σχήμα μπάλας, από λεπτή σήτα. Διατίθεται σε τρία μεγέθη.Διαστάσεις: Ø 4-4,5cm για 200 - 250 ml..
2.80€
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ 'ΜΠΑΛΑ' 7.5εκ.
Εξαντλήθηκε
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο με αλυσίδα, σε σχήμα μπάλας, από λεπτή σήτα. Διατίθεται σε τρία μεγέθη.Διαστάσεις: Ø 7,5 cm για μέχρι 700 ml..
5.50€
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο σε σχήμα σπιτιού που συνοδεύεται από πιατάκι. Η χωρητικότητά του είναι για 200 ml...
4.50€
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο σε σχήμα τσαγιέρας που συνοδεύεται από πιατάκι. Η χωρητικότητά του είναι για 200 ml.Διαστάσεις: Ø 3 cm x 2,5 cm..
4.50€
Ανοξείδωτη μεταλλική πένσα με φίλτρο σε σχήμα μπάλας από λεπτή σήτα. Διατίθεται σε δυο μεγέθη ανάλογα με την διάμετρο της κούπας σας...
3.99€
ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕ 2 ΧΕΡΟΥΛΙΑ
Εξαντλήθηκε
Ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο με δύο χερούλια για να μπορεί να ακουμπήσει στο χείλος του φλιτζανιού ή της τσαγιέρας. Διαστάσεις: Ø 6 cm  x 6 cm..
4.60€
Ανοξείδωτο μεταλλικό σουρωτήρι με λαβή από μπαμπού. Διαστάσεις: Ø 6,5 cm  x  3,5 cm..
7.50€
Πολύ πρακτικό χάρτινο φίλτρο που ανοίγει σε 10 εκ φάρδος και 7,5 εκ βάθος. Σταθεροποιείται πάνω σε φλιτζάνι με ένα στικάκι που περνιέται μέσα στο φίλτρο . Συσκευασία με 100 φίλτρα και ένα ξυλάκι...
3.80€
Τα χάρτινα φίλτρα καφέ FINUM Coffee Filters No2 είναι κατάλληλα για χρήση σε οικιακές καφετιέρες που παρασκευάζουν καφέ φίλτρου. Τα συγκεκριμένα χάρτινα φίλτρα είναι παρασκευασμένα από αλεύκαστο χαρτί από υπεύθυνα και καλά διαχειριζόμενα δάση. Είναι φτιαγμένα χωρίς κόλλα ή οποιουσδήποτε άλλους συνδε..
3.20€
Τα χάρτινα φίλτρα καφέ FINUM Coffee Filters NO4 είναι κατάλληλα για χρήση σε οικιακές καφετιέρες που παρασκευάζουν καφέ φίλτρου. Τα συγκεκριμένα χάρτινα φίλτρα είναι παρασκευασμένα από αλεύκαστο χαρτί από υπεύθυνα και καλά διαχειριζόμενα δάση. Είναι φτιαγμένα χωρίς κόλλα ή οποιουσδήποτε άλλους συνδε..
3.30€
Χάρτινο φίλτρο μιας χρήσης, ώστε να φτιάξετε το δικό σας teabag με το τσάι της επιλογής σας. Χαρτί φυσικού χρώματος που δεν έχει υποστεί λεύκανση και παραμένει ουδέτερο στην ανάδειξη των αρωμάτων του τσαγιού.Διατίθεται σε 2 μεγέθη σε κουτί 100 τεμαχίων.Διαστάσεις: 18,5 cm x 8 cm για κούπα ή τσαγιέρα..
4.40€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 37 (2 Σελ.)