Menu
Το καλάθι σας

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ ΦΥΛΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr  ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ ΦΥΛΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr
-15 %
O Κράταιγος (Crataegus Oxyacantha - hawthorn) ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια (Rosaceae family) θάμνων και δέντρων που ευδοκιμούν στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Χρήσιμα τμήματα του φυτού είναι τα φύλλα, τα άνθη και οι καρποί του.Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία τα αποξηραμένα φύλλα και άνθη..
2.98€ 3.50€
ΑΓΡΙΑΔΑ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 60gr ΑΓΡΙΑΔΑ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 60gr
-15 %
H Αγριάδα (Agropyron repens ή Elymus repens - couch grass) είναι είναι ένα ποώδες, πολυετές φυτό χαμηλής ανάπτυξης το οποίο ανήκει στην οικογένεια Graminaecae και φυτρώνει κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο. Τα φύλλα του είναι κίτρινα και στενόμακρα, σαν λεπίδες, και έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση.Τα κύρια συσ..
2.55€ 3.00€
ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr
-15 %
Το Αγριμόνιο (Agrimonia Eupatoria) είναι ένα φυτό με μικρά κίτρινα άνθη, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο σε ολόκληρο το Νότιο Ημισφαίριο. Το Αγριμόνιο χρησιμοποιείται από τους βοτανοθεραπευτές σήμερα κυρίως ως τονωτικό του πεπτικού συστήματος και θεωρείται ένα φυτό που επουλώνει πληγές και αρρώστιες..
1.70€ 2.00€
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΦΥΛΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 80gr ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΦΥΛΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 80gr
-15 %
H λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Cassia angustifolia (Κασσία η στενόφυλλη) ή Cassia senna (Κασσία η σέννα). Ανήκει στην οικογένεια των Χερδωπών. Το συναντούμε με τα ονόματα Σέννα, Κασσία, Συναμική, φύλλα Αλεξανδρείας ή φύλλα Αιγύπτου. Το βότανο δρα ως καθαρτικό, αντιπυρετικό και ευκοίλιο. Οι λο..
1.28€ 1.50€
ΑΛΘΑΙΑ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr ΑΛΘΑΙΑ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr
-15 %
H Αλθαία ή δενδρομολόχα ή νερομολόχα (Althaea Officinalis) είναι κοινό φυτό στην Ευρώπη και τη Δυτική Ασία. H Αλθαία χρησιμοποιείται σήμερα από τους βοτανοθεραπευτές στην αντιμετώπιση προβλημάτων του γαστρεντερικού συστήματος. Η μεγάλη περιεκτικότητα της σε φυτική κόλλα (στις ρίζες μέχρι 35% και στα..
2.55€ 3.00€
ΑΜΜΩΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr ΑΜΜΩΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr
-15 %
Η αμμωνία είναι χημική ένωση που περιέχει άζωτο και υδρογόνο. Είναι καυστική, έχει κρυσταλλική μορφή (σαν λευκή ζάχαρη), λευκό χρώμα και η μυρωδιά της είναι χαρακτηριστική, έντονη και διαπεραστική που όταν την εισπνέουμε σκέτη, είναι ενοχλητική, μας προκαλεί βήχα. Η αμμωνία χρησιμοποιείται από την β..
1.02€ 1.20€
ΑΝΗΘΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr
-15 %
Ο Άνηθος (Anethum graveolens) είναι φυτό της οικογένειας των Απιίδων (Apiaceae) (Umbelliferae). Είναι ιθαγενές, μονοετές των Μεσογειακών χωρών και της νότιας Ρωσίας. Ο άνηθος είναι πλούσιος σε φλαβονοειδή που παρουσιάζουν αντιοξειδωτικές, αντιθρομβωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ περιέχει ση..
1.28€ 1.50€
ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΡΙΖΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr
-15 %
Ο Αστράγαλος (Astragalus Membranaceus) ανήκει σε μία πολύ μεγάλη οικογένεια θάμνων και βοτάνων που απαριθμεί πάνω από 2.000 διαφορετικά είδη. Γνωστός στη Κίνα ως huang qi (κίτρινη ενέργεια), ο Αστράγαλος έχει πολύχρονη ιστορία στη βοτανολογία. Ιστορικά, το βότανο αστράγαλος έχει χρησιμοποιηθεί στην ..
4.25€ 5.00€
ΑΨΙΘΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr ΑΨΙΘΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr
-15 %
Η  Αψιθιά ή αλλιώς Αρτεμισία (Artemisia vulgaris - mugwort) είναι ένα πολυετές φυτό που το βρίσκουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ασία την Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Στην Ελλάδα συναντάμε επτά διαφορετικά είδη Αψιθιάς, κυρίως στα ορεινά δάση της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, αλ..
2.13€ 2.50€
ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr
-15 %
Η Βαλεριάνα (Valeriana Officinalis) είναι ένα από τα πιο γνωστά βοτανα στην υφήλιο αφού χρησιμοποιείται για πάνω από 2.000 χρόνια. Χρήσιμο μέρος του φυτού είναι η ρίζα του.Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία η Βαλεριάνα χρησιμοποιείται ως φυσικό ηρεμιστικό και χαλαρωτικό του νευρικού συστήματος. Σημαντική ε..
2.55€ 3.00€
Η βανιλίνη είναι φαινολική αλδεΰδη που χρησιμοποιείται ως αρωματικό στην ζαχαροπλαστική σε αντικατάσταση της φυσικής βανίλιας, καθόσον λόγω της βιομηχανοποιημένης παραγωγής της, έχει εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή από την φυσική βανίλια...
1.50€
ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr
-15 %
Η Βανιλίνη σκόνη χρησιμοποιείται συχνά ως φθηνότερη και πιο σταθερή εναλλακτική λύση στο φυσικό εκχύλισμα βανίλιας, το οποίο παρασκευάζεται από τους αποξηραμένους λοβούς της ορχιδέας βανίλιας. Χρησιμοποιείται συνήθως σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως αρτοσκευάσματα, γλυκίσματα, παγωτά και ποτά...
1.28€ 1.50€
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr
-15 %
Η καταγωγή του φυτού είναι από την Ινδία και το Ιράν. . Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη “Βασιλεύς”, καθώς σύμφωνα με θρύλο, φύτρωσε στο σημείο όπου ο Μέγας Κωνσταντίνος και η μητέρα του Αγία Ελένη ανακάλυψαν τον Τίμιο Σταυρό. Ο Ρωμαίοι τον θεωρούσαν σημάδι αγάπης και φυλακτό. Οι Αιγύπτ..
1.11€ 1.30€
ΒΕΓΓΕΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ (ΜΟΝΤΑΝΑ) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 150gr ΒΕΓΓΕΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ (ΜΟΝΤΑΝΑ) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 150gr
Bestseller -15 %
Μείγμα λαχανικών, κατάλληλο για όλα τα φαγητά!Εξαιρετικό υποκατάστατο κύβων λαχανικών. Ιδανικά για τα λαδερά, τα όσπρια, για σάλτσες, βραστά και σούπες!..
2.13€ 2.50€
ΒΗΧΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 60gr ΒΗΧΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 60gr
-15 %
Το Βήχιο (Tussilago farfara - coltsfoot) ή αλλιώς Χαμολεύκη, είναι ένα ποώδες, πολυετές φυτό με κίτρινα άνθη που μοιάζουν με μικρές μαργαρίτες. Φύεται σε υγρά εδάφη, κυρίως στην Ευρώπη και τη βόρεια Ασία. Στη χώρα μας συναντάται ευρέως την άνοιξη σε μεγάλο υψόμετρο. Τα άνθη του έχουν ευχάριστη οσμή ..
3.40€ 4.00€
ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΣΠΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΣΠΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 100gr
-15 %
Το Γαιδουράγκαθο (Carduus marianus - milk thistle) το συναντούμε και με τα ονόματα Κουφάγκαθο, Αγκάβατο ή Σίλυβο. Οι σπόροι περιέχουν φλαβονικά γλυκοσίδια, αιθέριο έλαιο, άλατα Μηλικού οξέος, νιτρικό κάλιο, πικρό στοιχείο και γλίσχρασμα. Η δράση τους βοηθά στην καλή λειτουργία της χολής, αυξάνοντας ..
2.55€ 3.00€
ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΦΥΛΛΑ 60gr ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΦΥΛΛΑ 60gr ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
-15 %
Το Γαιδουράγκαθο (Carduus marianus - milk thistle) το συναντούμε και με τα ονόματα Κουφάγκαθο, Αγκάβατο ή Σίλυβο.Στη σύγχρονη βοτανοθεραπευτική, το γαϊδουράγκαθο είναι το κύριο γιατρικό που χρησιμοποιείται στη προστασία του συκωτιού από λοιμώξεις, κατανάλωση αλκοόλ ή χημειοθεραπείες. Μπορεί να βοηθή..
2.55€ 3.00€
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΑΚΟΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΑΚΟΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr
-15 %
Το γαρύφαλλο είναι ένα από τα βασικά μπαχαρικά που πρέπει να έχει μία κουζίνα αφού χρησιμοποιείται πολύ σε κοκκινιστά φαγητά και γλυκά. Είναι σκούρου καφετί χρώματος, έχει μία ελαφρώς πικάντικη, πιπεράτη γεύση και το σχήμα του είναι ιδιαίτερο, μοιάζει με καρφάκι (και γι' αυτό τα λένε και μοσχοκάρφια..
0.85€ 1.00€
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 14gr
-15 %
Το γαρύφαλλο είναι ένα από τα βασικά μπαχαρικά που πρέπει να έχει μία κουζίνα αφού χρησιμοποιείται πολύ σε κοκκινιστά φαγητά και γλυκά. Είναι σκούρου καφετί χρώματος, έχει μία ελαφρώς πικάντικη, πιπεράτη γεύση και το σχήμα του είναι ιδιαίτερο, μοιάζει με καρφάκι (και γι' αυτό τα λένε και μοσχοκάρφια..
0.85€ 1.00€
ΓΕΥΣΤΙΚΟ-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ 80gr ΓΕΥΣΤΙΚΟ-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ 80gr
-15 %
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο ή γλουταμινικό μονονάτριο (MSG) είναι άλας του νατρίου με γλουταμινικό οξύ. Το γλουταμινικό νάτριο απαντάται φυσικά σε συγκεκριμένα φαγητά, όπως το τυρί και η ντομάτα. Χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης, προσδίδοντας γεύση ουμάμι, η οποία ενισχύει την γεύση ζωμών και μ..
1.70€ 2.00€
ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 50gr
-15 %
Το γκαράμ μασάλα είναι ένας συνδυασμός τριμμένων μπαχαρικών που χρησιμοποιείται συχνά στις κουζίνες της Ινδίας, του Πακιστάν και άλλων χωρών της Νότιας Ασίας.Ιδανικό για κοτόπουλο και πιλάφι!..
1.70€ 2.00€
ΓΚΙΝΓΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr ΓΚΙΝΓΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 70gr
-15 %
To Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo Billoba) προέρχεται από τη Κίνα, αλλά είναι κωνοφόρο που καλλιεργείται εντατικά σε περιοχές σε ολόκληρο το πλανήτη. Πρόκειται για το βότανο με την μεγαλύτερη συνταγογράφηση παγκοσμίως. Το Γκίνγκο Μπιλόμπα είναι το αρχαιότερο είδος δένδρου που έχει εντοπισθεί στον πλανήτη...
2.98€ 3.50€
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 40gr ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 40gr
-15 %
Ο Αστεροειδής Γλυκάνισος ή Κινεζικός Άνηθος ή Ιλίκιο, επιστημονική ονομασία Illicium verum, της βοτανικής οικογένειας Illiciaceae, αποτελεί τον καρπό του ομώνυμου αειθαλούς αρωματικού δέντρου, εγγενούς της Νοτιοδυτικής Κίνας και του Βιετνάμ. Το μπαχαρικό αυτό εισήχθη στην Ευρώπη μόλις το 1578 και εξ..
2.98€ 3.50€
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 90gr ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 90gr
-15 %
Ο Γλυκάνισος είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά μπαχαρικά που χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική αλλά και στην βοτανοθεραπεία. Πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας Apiaceae, η οποία περιλαμβάνει καρότο, μαϊντανό, άνηθο, μάραθο, κόλιανδρο και κύμινο.Τον γλυκάνισo τον χρησιμοποιούμε στη..
2.13€ 2.50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 127 (6 Σελ.)